Dari Kepala Batas Ke Bukit Merah…

mee udang
Seminggu outstation…
3 hari di Kepala Batas…
Terlepas mee udang sg dua…
aduyai…!

Dari Kepala Batas membawa ke Lake Town Bukit Merah…
4 hari di sini…
Terlepas mee udang kuala sepetang…
aduyai lagi…!

12 comments so far

  1. Bayan on

    Jom kembara dakwah yang mungkin menemukan kita dengan kedua-dua tempat dan menu itu. Berani?

  2. buzzybug on

    kalo outstation susah kot nak pi carik2 tmpt mcm2 tu… maybe time constraint gak… pi la bercuti2 ke utara… hehehe…

  3. syirfan on

    bro… meleleh air liur nie.. aduyai..

  4. gerektua on

    bayan:
    wow mcm best jer tu… harap program kembara dakwah tu tak bertukar menjadi kembara mee udang huhuhu

    buzzybug:
    slalunya sy outstation mmg sy akan cari tempat makan yg sedap2 tp masalahnya kali ni datang dgn kenderaan pejabat, jadi susahlah skit… aduyai…

    syirfan:
    gua lg meleleh beb… ye la kedua2 tempat tu dah dekat dah tu… tapi… aduyai…

  5. sebaliktabir on

    Walla wei…gambar tu….tak boleh tahan tengok larr..

  6. demang on

    itu lah, tak nak roger! kalau tak boleh bawakan! hehehe.. tu gambar mee goreng udang mana?

  7. gerektua on

    sebaliktabir:
    hehehe telan air liur beb…

    demang:
    sana tak ada internet ar beb… mmg dh rancang nk roger lu… itu kuala sepetang punya… terlepas gak tu… aduyai…

  8. Najwa Aiman on

    Mee udang? Weh! Dah lama tak balik kampung belasah mee udang ni wey! Jom! Jom! Eh kejap… kejap… Alaaa.. by the time dah sampai Sg. Dua duit nak beli mee udang dah perabih kat minyak dan tol… Kensel laaa… aduyai… Singgah rumah Chu je la minta Chu masakkan mee udang dengan mee ketam dia yang famous tu…

  9. aida on

    aduyai ! leleh air liur tengok udang tuu….

  10. isnsuhada on

    waa..nmpk cam besar je udang tu…xperlah lain kali planning jalan2 carik udang..ehh jalan2 carik makan..baru syok..

  11. ieja on

    hahhahah~~ makan lah mee udang segera..betul2
    ho liau!!! (jgn mara ha..ikut jela iklan)

  12. gerektua on

    najwa aiman:
    nak ikut gi umah Chu… huhuhu

    aida:
    itu laa dia… menyesal sungguh tak dapat gi…

    isnsuhada:
    balik kg nanti rasanya nk ke situ dulu la huhuhu

    ieja:
    mee udang segera tak ada udang huk huk huk


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: