Archive for the ‘cineleisure’ Tag

Kismes…

bangsar village

bangsar village


cineleisure

cineleisure


ikano powercentre

ikano powercentre


midvalley

midvalley


One Utama

One Utama


plaza sungai wang

plaza sungai wang


the gardens

the gardens

Sebenarnya aku tak rancang pun nak gi tempat-tempat membeli belah ni… Gi pun sebab ada nak jumpa kawan, jumpa client, tempat berteduh coz hujan dan lain-lagi la… Terjebak la jugak beli barang tapi bukan kat semua tempat… hehehe

aduyai…!

Quantum of Solace…

007_1
I want you back
I never left

Aksi-aksi mencemaskan di darat, di laut, di udara… Tumbuk menumbuk, tembak menembak, kring kring kring… Handphone berbunyi. James Bond masih lagi bergelut, tak jawab phone, tiba-tiba…

Ya… Ya… Ok ok… Boleh… Tarak hal… Nanti aku call balik…

aduyai…!