Suatu Ketika Dolu…


Bila tengok semula video-video klip ni rasa lawak pun ada…
Tapi pada zaman tu kira gempak ar…
Lagipun time tu aku bebudak hingusan lagi…
Terjebak jugak la ikut style dia org ni…
Huhuhuhu…

aduyai…!

7 comments so far

  1. Bayan on

    Fuhhh…patutlah gelak sorang-sorang dalam bilik. Dah agak dah, mesti cari bahan untuk kaver mood pagi ini.

    Selamat mentertawakan diri sendiri!

  2. Katerina on

    Haha.. memang nostalgia kalo dengar n tgk balik lagu2 nih..huhu.. mmg masa ni, saya pun hingusan lagik..huhu

  3. gerektua on

    bayan:
    hehehe entah kenapa tetiben teringat kat dia org ni huhuhu

    katerina:
    itu la dia… rasa mcm tak percaya jer dulu boleh ikut cara dia org menari la menyanyi laa… sengal sungguh…

  4. irises on

    ahaha.. dulu pun agak layan jugak 4U2C. minat tu kat erm, alamak sape ntah nama dia dah lupe. hihi..

  5. gerektua on

    irises:
    hehehe rasa muda je bila tgk video klip dia org huhuhu aduyai..

  6. langkah kanan on

    hahahh.. memang mengimbau kenangan zaman silam nih..

  7. gerektua on

    langkah kanan:
    mcm mana la agaknya kalau bebdk 4U2C n nico tgk semula video klip dia org ye.. huhuhu


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: