Sepetang Di Lake Town…

Pengisian di waktu petang…
gunblade
daytona
Huuuh lama tak layan game ni… Gian gak tapi segan nak main lama, budak-budak kecik usha jer…

aduyai…!

6 comments so far

  1. Bayan on

    erkkk…layan je.

  2. sebaliktabir on

    Aku 100% tak pernah main dan reti main benda alah tu.Mungkin sebab tak minat.Main baling selipar,galah panjang,police&thief,lastik,ting-ting,senapang kayu dan seumpamanya memang layan…(dulu la)…

    Bila aku nak bermukim kat Lake Town nih….lalu tak singgah-singgah lagi… kosnya ok tak bro? 🙂

  3. demang on

    hahaha.. sama je aktiviti hujung minggu lepas kita bro! dah lama tinggal sesekali layan best jugak kan!🙂

  4. gerektua on

    bayan:
    huhuhu

    sebaliktabir:
    waah klasik tu bro… zaman skrg susah nk tgk budak2 main permainan tu… blh buat entri khas ttg tu woo… hmm tak kepastian la bro coz ari tu gi under program opis… sponsored sepenuhnya huhuhu

    demang:
    itu la dia… lebih lyn dr ps2 woo hahaha

  5. Syed mokhtarruddin on

    Banyak cerita yang tak faham.

  6. gerektua on

    Syed Mokhtarruddin:
    sedap nama kamu… Oooh cuba baca sekali lagi… insyaAllah faham…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: