Archive for the ‘malas’ Tag

Aku Terjebak…!

mafia
Aku suka main game…
Tapi tak la tahap gila sangat…
Kerana layan tido masih menduduki ranking pertama dalam hidup aku…
Huhuhuhu
Cuma buat masa sekarang ni aku terjebak dengan satu game…
Nak gi turun makan pun malas

aduyai…!

Advertisements

Ganu Kite III…

Hari terakhir sebelum balik ke KL, aku gi seberang takir, di sini kepok lekornye amat pemes… kalah pemes ames tau…

pemandangan pertama... fuuh...

pemandangan pertama... fuuh...


setengah jam tak gerak2 lagi...

setengah jam tak gerak2 lagi...


memandangkan aku dh mula bosan, so aku pun minta member gantikan dan bermula acara seterusnya…
mek-mek sedang menimbang kepok lekor...

mek-mek sedang menimbang kepok lekor...


kepok lekor yg ditimbang tadi dicampak ke mesin pengiling ni... eer aku pn tak tau nama mesin ni huhuhu

kepok lekor yg ditimbang tadi dicampak ke mesin pengiling ni... eer aku pn tak tau nama mesin ni huhuhu


mek baju kurung hijau sedang menunggu kehadiran kepok lekor...

mek baju kurung hijau sedang menunggu kehadiran kepok lekor...


inilah rupa kepok lekor yg melalui mesin pengiling tu...

inilah rupa kepok lekor yg melalui mesin pengiling tu...


kepok lekor yg akak baju kurung hijau tunggu tadi tu dibawa rebus kat sini...

kepok lekor yg akak baju kurung hijau tunggu tadi tu dibawa rebus kat sini...


rebus berapa lama? hmm tak pasti lak aku...

rebus berapa lama? hmm tak pasti lak aku...


member aku masih tak berganjak lagi...

member aku masih tak berganjak lagi...


Sekali lagi aku terklimaks awal… Aku dah malas menunggu… Next time aku telefon dulu… Booking awal huhuhu

aduyai..!