Archive for the ‘open house’ Tag

Open house oh open house

Pagi – open house – makan banyak gak…

Tengahari – open house – boleh tahan la makan…

Petang – open house – tak la banyak sangat makan…

Malam – open house – makan sikit jer…

Tengah malam – open house – terpaksa makan gak, jaga hati tuan umah…

Lewat malam – sakit perut = bilik termenung

Subuh – sakit perut = bilik termenung

Pagi – terpacak depan mini market – beli pil chi-kit teck aun – lega skit

Tengahari – open house – risau nak makan – minum je

Petang – open house – takut2 nak makan – minum aje

Malam – open house – teringin nak makan – minum lagi

Sudahnya satu hari aku tak makan…

aduyai…!

Advertisements

Apam dan karipap

Di satu sudut di sebuah bilik…

Penghantar teks : Geng, wa ada citer nk bagitau… Esok kita jumpa eh. Ni plg dkat la kita nk try, n mmg relate dgn  bidang lu.

Pembalas teks    : Worite! Kita bincang sambil mkn apam dan karipap k.

Penghantar teks : Lucah shiaal

Pembalas teks    : Hmm…

Salah ke aku balas macam tu? Kan ke hari ni opis ada buat open house (atau open office) dan apam dan karipap turut disediakan…

Macam-macam pemikiran orang sekarang ni…

aduyai…!