Ada Apa Dengan Aku…

Aku adalah seorang lelaki yang tak berapa poyo…

Mari kita ikuti kisah seorang anak manusia
dan kita lupakan usia
dengan keindahan bintang di malam hari
tidur tak mampu memperpanjang usia manusia
berjaga malam
juga tidak mengurangi umur manusia sedikit pun

~Rubaiyat Umar Khayyam

49 comments so far

  1. imansufia on

    iman sufia pn tak poyo gak…

  2. mamangah on

    salam..

  3. gerektua on

    mamanagah:
    salam…

  4. نورنانا on

    usia itu, hanya lah nombor.
    hoho..

  5. budak kampung on

    salam singgah.
    menarik..byukan kamu.
    tapi dat kata²…

  6. gerektua on

    bukan kampung:
    hehehe sy pn menarik gak
    huhuhu

  7. budak kampung on

    iye kan je la..cheers!;p

  8. hazri87 on

    salam singgah, hehehe…

  9. gerektua on

    hazri87:
    salam
    singgah la lagi
    huhuhu

  10. MELOR on

    terer kamu ni yeop,
    pengunjung baru 809, org yg sudi komen dah banyak
    dulu teman tulis panjang2 takde org nak komen..

  11. gerektua on

    teman idok pande tulis panjang2… itu yg cinonit aje entri2 teman… mike punye blog menarik teman tengok… tak terlibat dgn mecd ke

  12. MELOR on

    tak reti le nak bersaruk dgn mecd..teman ni setaun jagung..
    baru nak blajo2. kome ade idea ke? share le yeop

  13. gerektua on

    hmm mike buat baja kan? cuba la tanya mecd tak nak buat kursus buat baja ke? mike jadi le tenaga pengajor nye

  14. manlukeman on

    Assalammualaikum..terima kasih

  15. gerektua on

    manlukeman:
    w’salam sama-sama

  16. MELOR on

    iye juge..mekasih la yop
    rajin2 le tulih kalo kome ade mase hehe

  17. mendewa on

    salam gerektua…
    baca entri ke Temerloh tu buat teman trtanya2 kedai makan mana tu?
    teman nak balik ke Temerloh gak awal disember nnt.

    teman stuju ngn gerektua, bhw banyak kedai makan kat temerloh ni tk brapa bersih
    kat satu area tu, siap bau longkang lagi…tak jauh kot dari lokasi gerektua ambil gambar kedai tu….

    salam ziarah ke http://mendewa.blogspot.com

  18. gerektua on

    Mendewa:
    apa kenamanya ntah kedai tu? ngeri siot… hilang selera… slalu gi temerloh ke? hmm kedai mkn mana yg menarik…?

  19. noorhafhizah on

    Thanks sudi bg komen kat blog saya..salam kenalan..:)

  20. gerektua on

    sama-sama… salam kenalan… jemput dtg lg ye

  21. haziqahnasirah on

    salam gerektua. pertama, saya suka nama ‘gerektua’, memang gerek! kedua, best blog ni.. ketiga, teruskan menulis!:)

  22. gerektua on

    haziqahnasirah:
    Terima kasih beb… jemput singgah lagi ye… huhuhu

  23. zaghani on

    Salam zaghani negeri d bawah bayu buat gerektua

  24. gerektua on

    zaghani:
    salam bro… terima kasih singgah di blog saya…

  25. publicadz on

    salam:

    bro, sungguh berbesar hati kerna melawati blog saya. tp mcm nya anda nie org smnanjung. boleh berbahasa sarawak? impressive. kalo nak belajar boleh saya tolong ajar2 kan..eheheh…

    happy blogging!

  26. gerektua on

    publicadz:
    salam jika sudi mengajar apa salahnya… happy blogging bro!

  27. ayumasaishah on

    Salam..
    Terima kasih kerana wat knjungan ke blog ayumas collection..
    sy nak tanya, awk betl ker nak beli Jaket tu? kalo betl sy boleh bg harga mrah..

  28. gerektua on

    begitulah cadangannya tp blh ke beli satu jer… atau kena beli byk

  29. elizsue on

    salam…
    permisi pak.. ^_^
    nak add link ni kat blog saya, leh?
    dah singgah sini byk kali..seronok baca…
    hehe~

  30. kay on

    salam…

  31. gerektua on

    elizsue:
    dialu2kan… makasih…

    kay:
    salam…

  32. ainaamardhiah on

    salam ziarah…🙂

  33. gerektua on

    aina:
    salam ziarah… jemput singgah lagi yek…

  34. realitihidupku on

    Terime kasih kerana melawat blog saye……….

  35. gerektua on

    realitihidupku:
    terima kasih kembali kerana menjengah blog sy

  36. ekramhakim on

    salam ziarah…thanx for your visited.study di luar negara ni bese2 aja.cume banyak cabaran la..mungkin ada yang takda di tempat kita, ada di tempat orang..nice to know you more..saudara kat mane skang yea?ok.teruskan perkongsian saudara..aduyai!

  37. gerektua on

    ekramhakim:
    salam… sy skrg ni di tanah melayu yg sudah ditukar nama kepada malaysia hehehe bagus la belajar elok2 beb… lama lg tak kt sana? blh aku dtg ziarah hehehe

  38. nono on

    salam gerek tua..

    gerek tu basikal kan? tapi dalam bahasa sarawak, gerek tu kekasih.. hehe

  39. gerektua on

    nono:
    salam nono…
    yapz basikal… ooh kalau kt swk sy ni dikenali sbg kekasih tua la er.. aduyai…

  40. unguisme on

    thanks sbb view blog kite~ hehe..

  41. gerektua on

    unguisme:
    sama-sama…
    makasih krn menjengah blog sy…

  42. Besaqkichik on

    salam kenal gerek tua…

    ko ada tanya dekat blog Aku dekat mana Aku amik Pic tue…
    Lokasinya di PORT DICKSON : TELUK KEMANG.

    Kalau kau tak ingat pic yang mana..
    Ko bukak balik blog Aku tengok ya..

    Mana ko tau blog Aku ya…
    Secara tak sengaja kan..

  43. gerektua on

    besaqkichik:
    yapz sy ingat gambar tu… Err melalui iklan dalam the star rasanya…. huhuhu

  44. izharhadafi on

    terima kasih sbb visit blog saya. ada kenal?

  45. gerektua on

    izharhadafi:
    terima kasih kerana singgah di blog sy juga… kenal? rasanya tak…

  46. uvi07 on

    assalamu’alaikum….
    mohon ijin tuk mampir, nak kita dapat bersilaturahmi..iya ke??/

    hamba Allah yang berusaha tuk pelajari luasnya ilmu yang Allah kurniakan…

    InsyaAllah, bermanfaat…
    Solo…Indonesia

  47. gerektua on

    uvi07:
    salam… ya selamat bersiratulrahim dan rahimah rahim…
    kl malaysia

  48. tupat on

    salam bang…
    pe kabo? lama x dgr citer.. bz ker?
    ahakss

  49. gerektua on

    tupat:
    ada bulan ni bz skit ar beb… byk prog.. huhuhu


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: