Hmmm Herba Special…?

Aku berpeluang pergi ke MIHAS di Matrade…
Maka bermula acara berjalan-jalan dari satu dewan ke dewan, melihat produk-produk yang dipamerkan…
Tatkala sampai di satu booth negara China yang tertera nama Snowy Special Herbs…
herba special

Cuba korang tengok tanda harga herba tu… Baru nak bertanya khasiatnya, si penjaga booth dah terangguk-angguk… Jawabnya hentikan laa… Confirm dia tak paham aku tanya apa, aku tak paham dia jawab apa… Tapi harga herba tu amat menangkap aku… Sanggupkah korang beli herba tu atau korang beli honda city ke vios ke…?

aduyai…!

6 comments so far

  1. sebaliktabir on

    Dijual dengan pakej kereta sekali kot…hehehe🙂

  2. oney on

    apo mahal bOnaaaaaaaaaaaaaaaa

  3. syirfan on

    mak oiiii. mahalnya…

  4. buzzybug on

    iskk… bg la thumbnail utk pix tu… baru bleh tgk harga. nampak mcm 80k je harganya… gile la mahal

  5. fariz on

    tak nampak la tanda harga.. try photoshop sikit gambar tu. kasik clear.

  6. gerektua on

    sebaliktabir:
    hehehe nak beli under personal loan or car loan? huhuhu

    oney:
    hmm entahla bila makan blh panjang umur kot huhuhu

    buzzybug:
    hehehe haaaah btul la tu… bijak bijak…

    fariz:
    baik tuan…!


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: