Apam dan karipap

Di satu sudut di sebuah bilik…

Penghantar teks : Geng, wa ada citer nk bagitau… Esok kita jumpa eh. Ni plg dkat la kita nk try, n mmg relate dgn  bidang lu.

Pembalas teks    : Worite! Kita bincang sambil mkn apam dan karipap k.

Penghantar teks : Lucah shiaal

Pembalas teks    : Hmm…

Salah ke aku balas macam tu? Kan ke hari ni opis ada buat open house (atau open office) dan apam dan karipap turut disediakan…

Macam-macam pemikiran orang sekarang ni…

aduyai…!

10 comments so far

  1. tupat on

    biasa lah tu, mentaliti org2 yg mengarah kepada hanya 1 lorong shj. kalo tak, takkan lah depa suma taksub dgn benda2 yg x sepatutunya… ang fhmkan maksud aku… berpendidikkan tinggi, tapi pemikiran masih dijajah dan x setanding dgn tahap pendidikkan yang diterima…

  2. gerektua on

    tupat:
    aku faham… sabaq… bungkus basikal satu…

  3. buzzybug on

    apa yg lucahnya? x paham.

  4. gerektua on

    buzzybug:
    hehehe entah la… sy pn tak tau…

  5. AzruLe on

    NtaH pApew jeq..aq x pK p0wn lucAh aPam dan kAripap..mkAnan p0wn bLey d0wg pk luCah..apEw daAaaa uncle nie..

  6. gerektua on

    azrule:
    uncle tak bersalah, kawan uncle yang bersalah… nanti uncle babab dia ye…

  7. IEJA on

    erk..ms skola dlu diorg gune kan apam n popia sbb kata ganti nama kpd….. kpd…kpd…kpd….erkkk

  8. gerektua on

    ieja:
    eer hmmm haaa erk..

  9. Aki on

    Aku pun terpk lain tadi..salahkah?

    Apam… apam balik ke apam biasa?

    Karipap… karipap sardin ke karipap ubi kentang?

  10. gerektua on

    aki:
    hehehe entah la pada aku ok jew… huhuhu
    eeer apam yg letak inti kelapa tu
    aaar dua2 jenis karipap ada
    sedap


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: