Archive for the ‘vios’ Tag

Hmmm Herba Special…?

Aku berpeluang pergi ke MIHAS di Matrade…
Maka bermula acara berjalan-jalan dari satu dewan ke dewan, melihat produk-produk yang dipamerkan…
Tatkala sampai di satu booth negara China yang tertera nama Snowy Special Herbs…
herba special

Cuba korang tengok tanda harga herba tu… Baru nak bertanya khasiatnya, si penjaga booth dah terangguk-angguk… Jawabnya hentikan laa… Confirm dia tak paham aku tanya apa, aku tak paham dia jawab apa… Tapi harga herba tu amat menangkap aku… Sanggupkah korang beli herba tu atau korang beli honda city ke vios ke…?

aduyai…!

Advertisements