Aku Terjebak…!

mafia
Aku suka main game…
Tapi tak la tahap gila sangat…
Kerana layan tido masih menduduki ranking pertama dalam hidup aku…
Huhuhuhu
Cuma buat masa sekarang ni aku terjebak dengan satu game…
Nak gi turun makan pun malas

aduyai…!

14 comments so far

  1. Drimba on

    Salam, Terima kasih sudi kunjung. Saya tinggal di Setapak, KL.

  2. Bayan on

    Ye la, semua orang main game ini. Sakit jiwa tengok jejaka saya pun terjebak sama.

  3. mirhans on

    Aku memang antu klu bab main games..hehe..time exam pun aku balun main. xpa selagi berpeluang main, kita main ye..

  4. buzzybug on

    mafia wars kat facebook?

  5. wanda on

    bestkah?
    leh donlot neh…
    huhuhu..

  6. ciq on

    kurus la nnt..hehe

  7. gerektua on

    Drimba:
    Ic.. rumah lu mmg cun beb…

    Bayan:
    Jejaka yang besar or kecil?

    mirhans:
    yeah… asalkan waktu tido tak terganggu huhuhu

    buzzybug:
    mafia wars kat tagged… ada beza er?

    wanda:
    layan gak ar… sementara nk menunggu energy & stamina penuh, sempat gak ar menyiapkan keje huhuhu

    ciq:
    hahaha setakat ni alhamdulillah cuping telinga dh kurus skit huhuhu

  8. demang on

    hahaha.. best best. kat tagged baru lagi tapi sama jer.. level berapa dah bro?

  9. gerektua on

    demang:
    baru level 20 beb… member pun ada 14 jer… aduyai…!

  10. putraim on

    huhuh…tak mkn…so kurus r. hahha

  11. gerektua on

    putraim:
    so far ok la, nampak la kurus time main game… cuma after abis main jer nampak deb semula coz gi melantak mcm org gila… aduyai

  12. buzzybug on

    tagged tu apa? sama mcm facebook ke?

  13. gerektua on

    buzzybug:
    tagged tu rangkaian sosial gak… lebih kurang laa tp agak kureeng skit…

  14. nurcahaya on

    confirm dah turun berkilo2…hehehe…
    agaknya segan nk ngaku diet kot…kakakaka


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: