Macam Tak Percaya…

Hari ni genap setahun aku kerja di sebuah agensi…
Genap setahun!
Fuuh berdasarkan rekod-rekod keje aku sebelum ni, tak pernah aku kekal di tempat yang sama dalam masa setahun…
Sentiasa berhijrah ke tempat-tempat lain tetapi masih mengekalkan bidang keje yang sama…
Di sini aku mula merasa lemau dan mual…
Mungkin aku perlukan tempat yang baru…
Mungkin aku yang perlu berubah…
Macam tak percaya dah genap setahun rupanya…

aduyai…!

13 comments so far

  1. oney on

    haaa ..
    tu mula la angin kus-kus masuk otak nak buat tebiat.
    dah ..dah ..
    cari tabiat lain yang sesuai.
    postpone tebiat tu .. tunggu ujung tahun,
    baru lah leh pikir balik erk..
    len r dpt offer baguih yer yeop.

    percaya lah!

  2. demang on

    hoh!!? setahun rekod paling lama? memang kaki lompat ni! hehehe.. baik2 nak lompat, ekonomi sakit ni salah lompat parah nanti!🙂

  3. buzzybug on

    woww!! jadi maknanya dah banyak kali la ek awak tukar kerja? banyak kali laa gak pi interview? waahhh… kagum laa…

  4. tupat on

    syabas wahai sahabat ku yang telah genap setahun bekerja di agensi tersebut… moga anda akan mendapat keserasian untuk terus bertahan di agensi tersebut…
    wassalam..

  5. aida on

    hah ! ada rasa mual2 pulak. dlm perut ada rasa menendang-nendang x? heeee…
    sabau dek…. jgn biarkan diri dibelengu perasaan gitu. muhasabah diri. teruslah memblog !

  6. nurcahaya on

    mungkin rezeki disitu…
    cuba lah sesuaikan diri…

  7. ieja on

    nak nyanyila..
    setahun sdh berlalu
    februari muncul kembali
    bersama kenangan semalam~~

  8. aishah on

    berusahalah!

  9. gerektua on

    oney:
    hahaha itu la nak ubah ar ni… tgh berusaha… offer tu tarak lg tp kalau dh jiwa kosong keje pun tak best jadinya…

    demang:
    yapz… org lain sibuk cari keje aku lak sibuk nk bhenti keje hehehe apa ra aku ni…

    buzzybug:
    hahaha dulu sy ni freelancer… so nomad je la kejenye… rindu style keje dulu…

    tupat:
    amin…

    aida:
    so far blum lagi… mungkin kandungan masih baru hahaha thanks kak

    nurcahaya:
    sedang mencuba… aduyai

    ieja:
    sabar ieja… tahun ni aku pasti ko akan kawin gak hahaha

    aishah:
    yeaahh!!!

  10. en_me on

    janji masyukkkk..

  11. nurcahaya on

    wish u all the best …
    but b4 wat keputusan fikir2 lah sekarang nie tgh gawat…

  12. anas on

    Jadual kunjungan Habib Umar Ke Malaysia

    JADUAL KUNJUNGAN AL-ALLAMAH AL-MUHADDIS AL-HABIB UMAR BEN HAFIZ HAFIZAHULLAH

    KE MALAYSIA

    .

    1) ISNIN , 11 MEI , 6PTG – 10 MLM :

    JILSAH DI MASJID AL-FALAH USJ 9 ,

    SUBANG JAYA , SELANGOR

    .

    2) SELASA, 12 MEI, 6PTG-10 MLM:

    JILSAH DI MASJID SELAT ,

    PULAU MELAKA, MELAKA

    .
    3) RABU , 13 MEI , 6PTG – 10 MLM :
    JILSAH DI MASJID WILAYAH,

    JALAN DUTA, KL\

    http://pondokhabib.wordpress.com

  13. gerektua on

    en_me:
    masyuuk dari sudut fizikal jer… jiwa kosong… aduyai…

    nurcahaya:
    yapz sedang fikir sebaiknya…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: