Perjalanan Sehelai MEMO…

memo
Sehelai MEMO di satu agensi

Pemohon tulis MEMO pada 2 April…

Pihak Pentadbiran sah dan luluskan MEMO pada 7 April…

Pihak yang dipohon terima pada 10 April…

Hello agensi ni bukannya besar mana pun…

aduyai…!

10 comments so far

  1. syirfan on

    adus.. aku takut terima memo

  2. Bayan on

    Ikut jalan kampung, lepas itu penghantar memo kena gigit kerengga, cuti dua hari. Tu yang lambat.

    Nak lalu highway, agensi tak mampu. Mahal wo.

  3. kamalariffin on

    ini memo apa. Terima kasih kerana datang melawat. Salam perkenalan

  4. aida on

    ‘FIKIR BAGAIMANA BERTINDAK SEGERA’

  5. buzzybug on

    hmmm… memo tu pandai sesatkan diri kot.😛

  6. gerektua on

    syirfan:
    hehehe memo dr pihak stesen tv or dari pihak tuan punya produksi huhuhu eer tak de keje kosong ke kat sana hehehe

    bayan:
    oooh patut la tgk mcm tak ada mood jer…

    kamalariffin:
    memo memerlukan perkhidmatan utk angkat barang… teruskan berkarya bro!

    aida:
    SAYA YANG MENURUT PERINTAH… huhuhu

    buzzybug:
    next meeting sy suggest pasang gps pada memo tu supaya tak sesat lagi huhuhu

  7. demang on

    hehehe.. agensi tu ada ISO ke?

  8. gerektua on

    demang:
    ada… tp selamba jer…

  9. oney on

    standard la
    sini pun camtu..
    paling bangsat ..
    memo leh ilang langkau antara 3 otai.
    nak salahkan sapa tu?
    sure salah sekor tlepas pandang then buang terus!

  10. aishah on

    jauh perjalanan memo tu.
    huhu.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: