60 Minit Aje…

lilin

Jangan lupa ye esok tutup lampu… 830 malam sampai 930 malam aje… Eeeer bagi yang sedang memandu lak macam mana ye?

aduyai…!

7 comments so far

  1. aida on

    lampu aje…. yg lain boleh on ek?

  2. buzzybug on

    my housemate mmg dah dr bbrp minggu lepas duk promote suruh rumah kami join the earth hour… ehehhe… join aje lah.

  3. gerektua on

    aida:
    ye kot… harap kipas blh on gek huhuhu

    buzzybug:
    yeah tp dgr cite bolasepak liga perdana (kalau tak silap) dan konsert AF akan diteruskan… aduyai…

  4. Bayan on

    Tak kisahlah apa pun soalan, tutup sahaja lampu. Yang lain-lain abaikan.

    Siapa yang teruskan tu, kita tahulah apa sikap mereka terhadap alam. Usaha yang kecil sebegini pun tak boleh nak sokong. [hahahha…tiba-tiba emo]

  5. mendewa on

    yang penting kesedaran bukannya tindakan ikutan semata…hmmmm…

  6. Najwa Aiman on

    Sekarang wa dah ada kesedaran yang sungguh beitu amat mendalam banget tentang alam semula jadi… Errr… Kesedaran apa tu ek? Oya! Betapa nyamuk juga sebahagian alam semula jadi…

  7. gerektua on

    bayan:
    baiklah cik puan…

    mendewa:
    ya btul tu…

    najwa aiman:
    nyamuk? alam semula jadi? kesedaran?


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: