Sikiiiit Je Lagi…

rostrum
Fuuh penatnya…
Event semakin hampir…
Yang penatnya melayan kerenah…
Siapkan tugasan mengikut present yang lepas…
Tadi baru lepas preview dan ada perubahan lagi…

Fuuh penatnya…
Yang bestnya, bos main sebut je…
Nak tambah yang itu…
Nak tambah yang ini…

Fuuh penatnya…
Pagi esok dah mula raptai…
Semua benda yang diminta perlu disiapkan untuk raptai…

Fuuh penatnya…
Nak mandi…
Tak nak baring-baring…
Risau terlelap…
Keje tak siap..

Fuuh penatnya…
Sikiiit je lagi…

aduyai…!

14 comments so far

  1. Bayan on

    Kasihan sungguh encik yang seorang ini. Mungkin juga selepas ini harus ambil sikap ‘buat kerja sendiri dan usah peduli kelompongan yang harus dibuat oleh orang lain’. Mungkin.

  2. Najwa Aiman on

    Berat sekali bebannya
    banyak sekali penatnya
    event apakah itu
    hingga tidur pun tak mahu?

  3. gerektua on

    bayan:
    ya mungkin… suatu hari nanti…

    najwa:
    event yg biasa aje tp luarbiasa krn perlu memenuhi selera bos dan juga selera bos kepada bos… aduyai…!

  4. sebaliktabir on

    Nampaknya dalam acara ini sudah ada “acara” lain sebelumnya…dalam acara ada “acara-acara” yang lain… Siapa yang melaluinya sahaja yang faham apa makna “acara” dan “acara-acara” itu… ehehehehe..πŸ˜€
    Penat tuh!!!

  5. !x0r@ on

    Bila jadi situasi macam ni, memang kalau boleh saya pun tanak tido langsung takut nanti terbabas. Keje tak siap. haha. Dalam kes saya ni, assignment la.. arini duedate [tapi mujur dah di extend ke mggu dpn] phew~

  6. demang on

    takper.. sikiiit je lagi. nanti dah selesai ambil cuti pi hitchhiking! heheh..

  7. lydiarayyan on

    berusaha!! berusaha!!!

  8. gerektua on

    sebaliktabir:
    memang penat bro… amat penat..!

    !x0r@:
    hehehe selamat tu.. eerr blh layan tido semula hehehe

    demang:
    yeah… backpacker la bro…

    lydiarayyan:
    yeah yeah yeah… malaysia boleh! huhuhu

  9. aishah on

    memang penat kalau dapat bos yang sekejap sekejap nak ubah itu ini. tadi cakap lain sekarang cakap lain.

    sabar je la eh. berusahalah! sikit je lagi.πŸ™‚

  10. ieja on

    heheheh..siket je lagi..pasni jemput dtg melaka. melawat melaka bererti melawat msiaπŸ˜‰

  11. gerektua on

    aishah:
    mana la mampu utk penuhi hati semua org… tp ye laa dia org ni bknnya nk faham pn situasi kita… aduyai…!

    ieja:
    yeah… insyaAllah cuti sekolah ni nk gi sana… yeah yeah dan yeah lagi

  12. mirhans on

    hahah..kreatif..boleh gak buat sajak ye..suka baca..haha….

  13. mendewa on

    tak pe encik…begitulah kerja. tambah-tambah kita ni yang asyik menerima arahan saja…yang atas memang macam-macam idea…tapi yang paling syok nikmat kerja ialah orang yang menerima arahan tu…

  14. gerektua on

    mirhans:
    luahan perasaan jer tu…

    mendewa:
    hehehe memang nikmat… nikmat melayan tido selepas semunya selesai huhuhu


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: