Bangsawan Puteri Sakdung…

Petang tadi, ketika sedang berbaring-baring mencari mood nak mandi, aku belek la sms-sms dalam hp aku. Ada 2844 sms yang tak dibuang… Aku pun belek dan buang satu persatu… Belek punya belek, buang punya buang, skali terperasaan satu sms jemputan teater dari kawan baik aku… Aiiyarrk, hari ni last day tu…!

Bangsawan Puteri Sakdung

Demi kengkawan aku pun bergegas siap dan gerak ke sana…

Sepanjang persembahan memang layan ar… Tahniah buat kawan baik aku…! Cuma yang agak menganggu ialah sikap segelintir penonton yang asyik kuar masuk, dah la asyik berlaku bahagian depan tempat aku duduk…

Allo kawan… Saya tau la ini teater percuma, tarak bayar punya… Tapi kena hormat juga laa… Bukan saja pada penonton lain, tapi juga sama itu pelakon… Ini macam punya orang pun ada ka…

aduyai…!

12 comments so far

  1. demang on

    gile banyak sms. orang bercinta pun tak banyak macam tu. banyak tu untuk tempoh berapa lama tu bro?

  2. Najwa Aiman on

    Tak dengar kisah pun tentang teater ni. Mentang-mentang le free. Untuk kroni je ke? Ekekekekekeke… Tapi bro, 2844 SMS???? Sejak kurun ke berapa tu?

  3. gerektua on

    demang:
    hehehe sejak 18 januari…

    najwa aiman:
    eerr budget tak ada nk buat promo kot huhuhu 18 januari huhuhu

  4. peihong on

    dari 18 januari 2844 sms…. belum sebulan lagi tu….

  5. Bayan on

    2844

    Apa tak nye, sedang atas motor pun pun layan bagi sms giler panjang. Hati-hati bos, apa-apa jadi nanti, tutup produksi tu.

  6. gerektua on

    peihong:
    oooh ek.. patut la bulan ni budget melambung… aduyai…!

    bayan:
    after 19hb insyaAllah akan berkurangan… event dah settle… huhuhu

  7. lydiarayyan on

    bestnye….pegi tgk teater….best-est

  8. gerektua on

    lydiarayyan:
    dah lama sgt tak gi tgk teater, ikutkan mmg bz tp mbr yg terlibat, nak tak nak kena gi tunjuk muka gek…

  9. !x0r@ on

    2844?? mak aih..banyaknya!😯

  10. gerektua on

    !x0r@:
    hehehe bln ni kira rekod gak ar… gara2 event punya hal… kalau la blh claim… kalau… huhuhu

  11. !x0r@ on

    Oh,patutla banyak sms.. kira semua tu pasal keje la eh?oooh.. baru faham😀

  12. gerektua on

    !x0r@:
    ada gak yg personal huhuhu


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: