Jangan SMS Aku…!

antara sms yang aku terima...

antara sms yang aku terima...


Mula-mula sekali dua jer aku terima sms mcm ni, tapi makin lama makin banyak… Adakah pengguna DG shj ke atau korang pengguna pkhidmatan lain pun dapat jugak…?

Yang lagi sakit hati tu, kebanyakan sms ni masuk time aku tido! Fuuh hangin jer… Menguji kesabaran sungguh…!

aduyai…!

19 comments so far

  1. ciq on

    baru 3 kali dpt msg cenggini..agak mncabar gak la..hangin 1 badan..haha

  2. Bayan on

    “Jangan diganggu harimau yang sedang tidur,”

    Hahahhaa…bab mana yang menjadi kurang sabar tu?

  3. Khairuddin on

    Aku gne maxis dan celcom, tak dapat pon msg macam tu.. yang aku pernah dapat ialah msg mengarut suruh aku beli nombor ekor, dah share dengan dia.. hampeh!

  4. gerektua on

    ciq:
    masalahnya aku dh byk kali dapat & yg hangin sbb kebanyakannya time aku tido lak tu…. aduyai…

    bayan:
    sms yg kedua tu… dh la ejaan pun silap, nama ntah sapa2 & skali lagi dapat time tido… aduyai…

    khairuddin:
    nampak gayanya aku akan switch ke celcom je la… so digi (baca: org kuning) dont follow me ar… eeer untung2 blh menang no ekor hahaha aduyai

  5. Najwa Aiman on

    Salamzzz… beta pengguna DiGi, dan ada terima SMS sedemikian rupa juga. Bercadang nak mencarut kat DiGi dalam minggu ni kalau masih dapat juga mesej sebegini. Tapi kalau staf DiGi tu jenis seksi dan menggiurkan, aku bercadang nak ajak dia buat praktikal mesej-mesej yang aku dapat tu.

  6. syirfan on

    Gunalah Celcom..sentiasa biru.. hehhehe

  7. gerektua on

    najwa aiman:
    bagus tu aku sokong…! Oooh yg bab staff dg tu, kalau blh ejas lebih skit… huhuhu aduyai…

    syirfan:
    hehehe waaah mentang2 celcom sponsor, bro jgn lupa jadikan doku tu sebagai dvd utk dijual di pasaran…

  8. aida on

    abaikan aje msg tu….

  9. sebaliktabir on

    Aku rasa hantu kuning tu dah kurang power kot nak halau hantu-hantu lain….tu yg dapat mesej berhantu-hantu tu..aku pun dah banyak kali dapat camni..marah orang rumah aku kalau tak delete….hehehehheh

  10. gerektua on

    aida:
    memang diabaikan tapi tidoku diganggu…

    sebaliktabir:
    hehehe ada kemungkinan gak tu… ye la semua hantu kuning ni gemuk2 belaka huhuhu

  11. peihong on

    sepanjang gua guna celcom ada jugak iklan iklan bangang masuk tapi tak le sampai iklan XXX. walaupun begitu gua dengan rela hatinya call service centre dan memberikan makian hormat agar kejadian sebegini tidak membabitkan no telepon gua.

    terbaru standby 2nd line untuk gf (hehehehee) guna maxis yang ini walau pun ada iklan tetapi gua biarkan sebab iklan dia lah yang membuatkan line maxis gua bekerja… kalo tak sangap je line tu.

  12. gerektua on

    peihong:
    ada gak berkira2 nak bermaki2an pada service centre tapi tiada kesempatan lg… cadangnya nk switch jer… agak bosan dgn dg ni… hampeh btul..

  13. buzzybug on

    xpenah la plak dapat sms2 camni. mmg utk pengguna digi je kot.

  14. gerektua on

    buzzybug:
    ooh ye ke? nampak gayanya memang nk kena switch ke telco lain ni….

  15. qdetactive on

    biase dah dengan sms mcm ni. huhuhu…

  16. gerektua on

    q:
    eerr sms2 tu tak menganggu ke encik q?

  17. Aki on

    So far Maxis aku takdelah SMS cam gitu.. cuma aku selalu dtg spam dari satu no ni yg gunakan nick CERAH utk hantar sms2 pasal isu2 politik. Leceh… takeh nak block… kalau nak block juga, kene byr service block maxis…

  18. wanda on

    heh. aku penah dapat. kat no celcom.. yang part amy tu.. ajak tgk video panas die. pergh! saket ati beb!~

  19. gerektua on

    wanda:
    laa mangsa spam gak ke… tp digi ni kritikal beb, slalu sangat… tenseennn tul…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: