Berapa Banyak Kepala Daa…

pentas
Sebuah persiapan di sebuah majlis…

Individu ini: Haaa letak kat situ cantik…

Individu itu: Baik letak sini…

Individu lain yang ini: Tepi lagi bagus…

Individu lain yang itu: Letak tengah-tengah lagi…

Individu yang sorang lagi ini: Bila keje mau siap daa…

Individu yang sorang lagi itu: Berapa banyak kelapa kepala daa…

Individu ini: aduyai…!

16 comments so far

  1. buzzybug on

    kepala ke kelapa?

  2. mirhans on

    kelapa o kepala?hehe..

  3. !x0r@ on

    hahahaha.. bila jadi kes camni, orang yg nk buat keja tu la yg jadi mangsa.. yg dok mengarah tu takpe la. sedap je bagi arahan.. huu..

  4. lydiarayyan on

    kepala dna kelapa

  5. demang on

    satu kepala jer diperlukan untuk menjawab tag! hahaha.. layan bro, gua nyer tag muzikal! heheh.

  6. Najwa Aiman on

    Kelapa ke kepala? Ni isu Perak ek?

  7. Zen on

    hAHA…

  8. aishah on

    itu yang orang kata, too many cooks spoil the food. kan?
    🙂

  9. Bayan on

    Kelapa ke kepala.

    Musyawarah kadang ok
    kadang baik buat sendiri-sendiri.

  10. gerektua on

    HAHAHAHA… patut laa baca komen semuanya ada pertanyaan… Soorri… pembetulan KEPALA, bukannya kelapa… huhuhu aduyai…

  11. sebaliktabir on

    Individu ini: AJK (Ahli jawatankuasa)

    Individu itu: Penolong Kordinator Program

    Individu lain yang ini: Kordinator Program

    Individu lain yang itu: Timbalan Pengarah Program

    Individu yang sorang lagi ini: Pengarah Program

    Individu yang sorang lagi itu: Penasihat Program

    Individu ini: AJKK (Ahli Jawatankuasa Kecil)

  12. batuterang on

    atas tu
    gambar apa?

  13. leez on

    dah la beli kelapa berkapal2, digunakan untuk dibaling ke tanah je….alangkah baiknya kalau dapat dibuat rendang utk raya dan disedekahkan kepada anak2 yatim yang ada kan kan kan

  14. leez on

    patut la kepala kau tak betul…..

  15. gerektua on

    !x0r@:
    mmg mangsa… elok blh siap cpt, sudahnya sampai ke mlm br settle…

    demang:
    hehehe dh usha, akan diusahakan..

    najwa:
    ooh tidak… muak dgn politik, kisah ini mengenai persiapan dlm suatu majlis yg tak mlibatkan politik…

    zen:
    huhuhu

    aishah:
    falsafah… falsafah..

    bayan:
    lebih senang buat sendiri kalau scale keje yg kecil, kalau besar tpaksa minta kerjasama gek… tp yang penting ialah faham tugas masing2 dan tak masuk campur bahagian org lain…

  16. gerektua on

    sebaliktabir:
    itulah realitinya huhuhu

    batuterang:
    gambar stage design teater kt jepun

    leez:
    eer komen yg pertama tu rasanya utk entri ‘Kelapa Mahal Ooo Sekarang’
    eer nampaknya kepala Kita yang tak btul hehehe aduyai…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: