Lebatkah Hujan Itu?

 

dalam perjalanan balik ke opis...

dalam perjalanan balik ke opis...

Eeeeiii lipas...

Eeeeiii lipas...

Aaarrgh ratatouille...

Aaarrgh ratatouille...

Haaa, salah satu motor tu motor aku...

Haaa, salah satu motor tu motor aku...

aduyai…!

19 comments so far

  1. fairuz on

    ratatouille tu kesejukan… eeeee.. gelinya!!

  2. sebaliktabir on

    Alaaaa…shiannnnnnnnye bro…
    Aku rasa hujan tu tak lebat…tapi sekali turun pukul rata semua tempat…jd air dah tak boleh bergerak ke mana-mana dan kau salah seorang mangsanya…
    Bayangkan kalau satu Malaysia hujan serentak
    dalam masa 2 jam cukup la….(Nau’zubillah…)

    Tapi aku confius la…kau balik naik apa???

  3. demang on

    banjir? wow!

  4. Bayan on

    Nasib baik balik awal. Kalau tidak bagaimana agaknya parking belakang itu. Yang pastinya, balik lambat pasti kena ‘muka’ dengan pemilik gerai makan kat belakang yang sesedap hati nak marah orang parking kat situ, sedangkan diorang sendiri tak punya permit.

    Ayark…nak muntah la pulak. Gambar lipas tu, macam ‘teh ais lipas’….hahhaha…

  5. gerektua on

    fairuz:
    hehehe tolong selimutkan ratatouille tu.. huhuhu

    sebaliktabir:
    gambar pertama tu dlm kenderaan opis… aku naik gerek yg mempunyai enjin…

    demang:
    wow? demang ckp wow? bkn damm? hahaha aduyai…

    bayan:
    hahaha nanti nk print komen cik bayan ni, nak bagi kt abg gerai belakang baca huhuhu eer order teh ais percuma lipas… aduyai..

  6. diana on

    mesti teror kira duit kan kan?

    eh2 salah topik..

    redah je laa mcm redah hujan..

    hihi

  7. batuterang on

    gitu rupanya ratatouille
    (o_o)

  8. Najwa Aiman on

    Ratatouille tu kerja kat abang gerai belakang yang Bayan cakap tu ke? Abang gerai belakang tu meniaga apa sebenarnya? Ni kat mana ni?????

  9. ainunlmuaiyanah on

    Sabar~

  10. gerektua on

    diana:
    kira duit? hmm… mmg terpaksa redah pun… eeewwww

    batuterang:
    ratatouille versi malaysia

    najwa aiman:
    hahahaha meniaga tikus dan lipas huhuhu aduyai.. jgn mrh ar gurau jeww

    ainun:
    mmg tgh bersabar sbb tu layan amik gambar hahaha

  11. !x0r@ on

    OMG! banyaknya lipassss.. tikus pn ada. ish3..

  12. isnsuhada on

    er kat mana ni? tikus n lipas pun tau nk menyelamatkan diri..tp org dok selubung dlm selimut..huhuhu

  13. aida on

    dah biasa redah hujan masa dok KL.. naik motor ngan hubby sampai basah kuyub…. redha ajelah….

  14. sebaliktabir on

    Ooooo….faham-faham…

  15. ieja on

    indahnye kejadian alam…

  16. gerektua on

    !x0r@:
    hehehe nk bungkus ke?

    isnsuhada:
    amboi mentang2 la hujan, sejuk, selubung lak dier er…

    aida:
    hehehe tak sanggup nk redah hujan coz bawa laptop…

    sebaliktabir:
    hehehe

    ieja:
    hahaha waaah sejak nk jadi cikgu kaunseling ni, lain mcm gaya interprestasi nye… huhuhu

  17. lydiarayyan on

    iyyyeeekk!!!

  18. gerektua on

    lydiarayyan:
    apa pasat? huhuhu

  19. aishah on

    naik bulu roma tengok gambar tikus tu. huhu.

  20. Aki on

    Mak aiii… sempat jugak lipas2 tuh menyelematkan diri ye….


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: