OIC atau Ooo I See…

fidel_castro_01
Fidel Castro menyelar Obama kerana meneruskan polisi amalan kerajaan pimpinan George W Bush yang menyokong Israel tanpa berbelah bahagi sekaligus menjadikan AS bersekutu terhadap pembunuhan di Palestin.

berita harian
“Peres, kamu lebih tua daripada saya. Suara kamu terlalu tinggi. Kamu bunuh mereka. Saya masih ingat kanak-kanak yang mati di tepi pantai. Saya masih ingat dua bekas Perdana Menteri (Israel) berkata mereka gembira masuk Palestin dengan kereta kebal. Dalam soal membunuh, kamu terlalu bagus.”

oic_logo
Di manakah suara OIC? Oooh lupa mereka kan ke ‘Oooh I See…’

aduyai…!

16 comments so far

  1. KNizam on

    respect pada pm turkey tu !

  2. gerektua on

    knizam:
    yapz bro… kalau ramai lagi pemimpin yg berani mcm tu, mahu goyang gak yahudi ni…

  3. !x0r@ on

    OIC memang betul-betul tengok dan lihat je. huh!

  4. peihong on

    ajengan handai si erdogan ni.

    pemimpin kita? demonstrasi, mintak derma, kutuk dan boikot je…..

    itu je? ish ish ish

  5. gerektua on

    !x0r@:
    nama OIC tu kena tukar kot aduyai…

    peihong:
    ada lagi… lompat parti hahaha aduyai…

  6. lydiarayyan on

    slam…presiden turk it rawks!

  7. sebaliktabir on

    gerektua, terima kasih singgah kat blog aku yg tak seberapa tu…
    Nabi dah pesan satu masa nanti Islam hanya tinggal nama, Al-Quran hanya tinggal tulisan…
    tu OIC tu tinggal nama jer…. harap2 kita tinggalkan nama yg baik la yer…..hehehe..

  8. nazra on

    yahudi tetap yahudi..

  9. gerektua on

    lydiarayyan:
    yeah..!

    sebaliktabir:
    tarak hal semua blog ada keistimewaannya… mudah2an insyaAllah..

    nazra:
    hmmm…

  10. demang on

    saya pileh ooo I see! heheh.

  11. gerektua on

    demang:
    oooh pilihan anda amat tepat huhuhu

  12. buzzybug on

    OIC ni rasanya dah dari dulu lagi mmg Ooo I See…

  13. hairieusoff on

    oic kan buat conference je…

  14. gerektua on

    buzzybug:
    dulu masa zaman Dr M blh tahan gak ar lantangnya… tapi skrg… aduyai…!

    HE:
    hehehe confederation tukar kepada conference… aduyai…

  15. Bayan on

    ooo i see. krohhhh…krohhh…Zzzzzz
    Sama le macam kat Malaysia. tak payah gi jauh-jauh.

  16. gerektua on

    bayan:
    hehehe kutuk pak lah errr… hahaha aduyai..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: