Belated Gong Xi

Gong Xi Fa Cai… Selamat Tahun Baru Cina… Memandangkan aku ni makhluk yang suka berjalan-jalan di pusat membeli-belah, maka aku pun amik la gambar…

subang parade

subang parade


the curve

the curve


oneU

oneU


midvalley

midvalley

Itulah antara tempat yang sempat aku singgah, cuma aku terperasaan satu bende iaitu aku tak pernah tengok satu jenis set perayaan pun kat Sogo… Hmm nape agaknya ye?

aduyai…!

6 comments so far

  1. Bayan on

    Sogo tempat orang melunaskan nafsu membeli yang melampau. Mana ada masa nak menikmati keindahan set perayaan. Lagipun Sogo sempit [baca : sempit oleh wanita-wanita yang memanfaatkannya tak kira hari cuti atau hari bekerja]. Mungkin. Hehehhe…

  2. gerektua on

    bayan:
    Eeerr mcm ada pengalaman jer… Cik bayan selalu ke Sogo?

  3. !x0r@ on

    hmm..logik jugak tu cakap cik bayan. Sogo macam takde ruang sangat nk buat set perayaan cmtu [ye ke ni?] hahah.

  4. gerektua on

    !x0r@:
    mcm mana nak ada ruang, dh kwsn bwh yg tengah2 tu asyik letak barang2 sales jer… ada je sales kt sana, kdg2 meragukan pn ada hehehe

  5. !x0r@ on

    hahaha.. tu la pasal. kalo dia buang barang2 sales tu,muat kot nk letak set tu. tapi nnt rugi la sogo. hahhaa

  6. gerektua on

    !x0r@:
    hehehe tau tak pe… better next time nama sogo tu ditukar kepada ‘sales’ hehehe


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: