Hish Hish Lama Sungguh…

Kesibukan menjengah aku…
Server internet down kt area umah mengetuk aku…
Lama tak buka blog amat menghantui aku…

Banyak story nk cite ni… Harap minggu ni kembali menulis huhuhu

aduyai…!

10 comments so far

  1. ieja on

    selamt kembali….erk~~ cam pelik je ucapan ni

  2. buzzybug on

    best ni banyak stori… hehehe…

  3. aida on

    assalamualaikum… lama kak aida x comment kat sini… sibuk yg amat!!

  4. gerektua on

    ieja:
    hehehe selamat kembali utk cik ieja gek…

    buzzybug:
    hahaha mudah2an ada kelapangan

    aida:
    salam… hehehe biasa awal tahun, azam tgh mbara hahaha aduyai

  5. lydiarayyan on

    waalalaaaaa……dah balik dah!! back on wordss hoyyyeah~~~!

  6. isnsuhada on

    wah ini salah seorang dimana blog menghantui idup anda..byk cerita ekk..gossip2 terhangat ker? hahaha

  7. Najwa Aiman on

    Huh? Server internet down pun masih sibuk? Bagus… bagus… Masih ada kerja-kerja yang boleh dibuat tanpa internet… ekekekeke…

  8. aishah on

    mudah2an ada kelapangan. tak sabar nak baca stori nih.🙂

  9. demang on

    takper bro. rilek rilek. ambik nafas dulu! heheh.

  10. gerektua on

    lydiarayyan:
    hehehe yeah…

    isnsuhada:
    hehehe tgh baru2 melayan blog, mcm ni la.. Tak bleh woo gossip2..

    najwa:
    tak ada internet byk tido dr buat keje huhuhu aduyai…

    aishah:
    alamak sorry pasal novel… masih berminat?

    demang:
    hehehe tarik nafas… tahan… lepas… arrrghh…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: