Untukmu Demang…

1. Senaraikan 10 perkara tentang org yang tag kamu;
• Demang ada baju warna oren
• Demang ada jam baru jenama Fossil
• Demang suka makan potato chips
• Demang dah kawin (tapi sy blum…. Err blh ke menyelit skit)
• Demang peminat pasukan bolasepak MU
• Demang suka main PS2
• Demang ada motorsikal dan juga PERSONA
• Demang ni jiwanya sentimental huhuhu
• Tahun ni demang akan banyak keje hehehe
• Demang suka main futsal walaupun team dia selalu kalah (Err btulkan kan kan)

2. Tuliskan novel kegemaran kamu;
• Manikam Kalbu
• Bedar Sukma Bisu
• Detektif Indigo
• Surat-surat Perempuan Johor
• 1511H Kombat

3. Listkan 5 benda yang kamu sayang;
• Buku-buku dan novel-novel
• Laptop
• Handphone
• Jam tangan
• Kasut

Jenuh gak memikio kan 10 perkara mengenai demang ni… ye la blum ketemuin orangnya lagi… kalau tersasar jauh tu redha je la ye…

aduyai…!

14 comments so far

  1. buzzybug on

    nak gak menyelit2 tu… hehehe…

  2. gerektua on

    buzzybug:
    huhuhu

  3. Demang on

    Hahaha.. Berguna jugak tag aku beri eh! Walaupun ada yang tersasar,kira boleh la tu! Tq bro,lain kali jawab lah lagi! Heheh.

  4. qdetactive on

    wah, semuanya novel FT

  5. gerektua on

    demang:
    hehehe laaayaaaann… zasss

    q:
    dulu masa zaman remaja novel-novel ahadiat… ni dh retua ni beralih arah ke novel-novel FT…

  6. ieja on

    baru 1 tag..sila jwb tag seterusnye…retu?? mcm reunion ke?

  7. gerektua on

    ieja:
    hehehe sedang dalam proses… huhuhu

  8. aishah on

    gerek, buku surat2 perempuan johor tu sounds interesting.
    buleh pinjam?🙂

  9. gerektua on

    aishah:
    boleh tarak hal… bila mau?

  10. cacah on

    betul ke nak bagi pinjam?
    kalau betul, nak before cuti raya cina buleh?
    hehe.
    nak bagi byhand ke nak pos?

  11. gerektua on

    cacah:
    ni mcm mana blh ke cacah lak ni… hehehe… cacah stay kt area mana? or selalu turun kl tak?

  12. ieja on

    beliau adalah jiran setaman saya…

  13. cacah on

    saya duk seri kembangan la gerek. dekat ngan jusco equine. tau tak tempat tu?
    turun kl. baru je sabtu lepas p petaling street. hehe.

    oh saja je tukar nama cacah.🙂

  14. gerektua on

    ieja:
    oooh ada nak turun kl tak? blh buku kt ieja…

    cacah:
    rasanya mcm tau… rasa je la… huhuhu kalau dlm minggu ni tak de nk turun kl, nanti saya pos…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: