Salam Maal Hijrah 1430

Salam… Dah seminggu rupanya aku tak udpate blog… Balik kampung lagi… Hehehe… Kampung tak de internet… Sepanjang kat kampung tu aku ada la terima sms ucapan Maal Hijrah…

Semoga Allah jadikan pagimu cahaya
zuhurmu gembira
asarmu bahagia
maghribmu keampunan
isyakmu keberkatan
dan doamu dimakbulkan
dan diluaskan rezeki
dan dibuka padamu pintu
syurga tanpa sempadan
SELAMAT TAHUN BARU 1430 HIJRAH

Teruja aku bila membacanya… Maka aku pun mengarang semula nak hantar kepada pengirim sms ni…

Salam Maal Hijrah 1430…
Semoga kita lebih tabah dalam mengharungi kehidupan dan berhijrah ke arah yang lebih baik…

Aku pun menekan button send… Skali keluar…

Message failed. Please check your servis provider…

Hah, kredit tak de la plok…

aduyai…!

14 comments so far

  1. buzzybug on

    salam maal hijrah…

  2. gerektua on

    buzzybug:
    salam maal hijrah gak…

  3. elizsue on

    len kali pakai la bil..
    huhu~

  4. gerektua on

    elizsue:
    hehehe dulu guna bil, tp hehehe susah nk mengawalnya hehehe itu dulu la, skrg tak lagi… cewah..

  5. lydiarayyan on

    salam…maal hijrah

  6. Najwa Aiman on

    Salamzzz Hijrah… Kredit takde tu sebab allocation dah digunakan untuk repair aircond le tu… Baper habis? RM500? Tol? Minyak? Lepas ni jadi angkasawan Amerika la… Dapat pen USD12 billion! Aduyai…

  7. aishah on

    salam maal hijrah!
    hey, tukar bil lah!!!🙂 [sempena tahun baru ni]

  8. Bayan on

    Selamat bekerja semula. Guna bil. Inilah masa mejadi remote control diri sendiri.

  9. bumilangit on

    gerek tua,

    dalam plan penjimatan aku, ada juga teringin di hati nak pakai telefon awam.

    tapi telefon awam sekarang banyak yang dah tak boleh pakai.

  10. gerektua on

    najwa aiman:
    hehehe mana tau ni… aircond kena rm350… sy kalau lulus ujian angkasawan pn pasti tak dapat gi under flag amerika coz ada jambang hehehehe

    aishah & bayan:
    adakah anda berdua bekerja di syarikat telekomunikasi… hahaha… aduyai…

    bumilangit:
    telefon awam ni bro sejak dari zaman AR Badul lagi dh mmg problem jer… tak abis2 jadi sasaran vandalisme

  11. nurcahaya on

    salam maal hijrah untuk semua…

  12. !x0r@ on

    hahahaha.. saya plak tekan send; failed tapi bukan sbb takde kredit. sebab henpon cap ayam. dah tu line pn mcm chipsmore. maklumlah kampung saya terlampau membangun.. sampai line mxs pn kadang2 sengal.. grrr..

  13. demang on

    heheh.. suruh hijrah pakai postpaid semula la tu..

  14. gerektua on

    nurcahaya:
    salam maal hijrah…

    !x0r@:
    oooh kena cari org kuning la jawabnya huhuhu

    demang:
    errr anda juga dari syarikat telekomunikasi? hehehe


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: