3 Jam 20 Minit Lewat…

 

3.00 pagi

3.00 pagi


Alhamdulillah aku baru je balik dari KLIA, mak abah selamat sampai ke tanah air. Cuma nasib baik dapat maklumat awal ketibaan lewat, jadi tak la terjebak menunggu lama kat sana. Ikutkan jadual 10.40 malam tetapi kapal terbang mendarat dalam pukul 2.00 pagi… Apapun yang penting semuanya selamat, sihat dan ceria…

Ooh ye satu perkara yang aku perasaan ramai yang terlupa di mana mereka parking kereta. Aku lak ingat kat mana aku parking kereta tetapi tersilap medan letak kereta lak, parking kat medan C TERpergi ke medan A & B… Jenuh jugak la dibuatnya…

aduyai…!

9 comments so far

  1. aida on

    Alhamdulillah… selamat kembali ke tanah air…. semoga mendapat Haji Mabrur…
    Dulu masa kak aida bujang, keje kat imigresen LTAB Subang, musim org balik haji, meriah sungguh. kak aida dan kawan2 tolong angkatkan barang sampai kat pintu balai ketibaan. kdg2 dpt upah air zam2. hmmm.. harumnya bau org baru balik haji nie…

  2. Bayan on

    Dah balik ye. Alhamdulillah. Apa doa mereka untuk anak bujangnya ini?

  3. lydiarayyan on

    alhamdulillah~~~~~~~~

    syahdu seyh bila sambut parents…

    bila hantar laaaaaaaagi syahdu….

  4. gerektua on

    aida:
    terima kasih kak… Yapz mmg meriah…

    bayan:
    eerr tak tanya lak… Segan…

    lydiarayyan:
    yapz syahdu ya amat… tak sabar nak balik kg hujung minggu ni…

  5. peihong on

    nest time snap gambo parking lot tu ngan kamera phone.

    hahahahahah

  6. gerektua on

    peihong:
    parking kete tu ingat, medan kete yang tersilap…

  7. aishah on

    ari tu snap jugak gambar parking lot. tapi lupa floor. ngok ngek jugaklah. hihi.

    gerek, alhamdulillah la selamat sampai dan sihat. lewat2 pun takpe….
    🙂

    ada gelang2 dari mekah tak? hihi.

  8. bumilangit on

    mak bapak aku balik 24hb ni. doakan semuanya selamat.

    cuma musykil, adakah kau parkgerek tua di tempat parkir kereta? keh keh keh

  9. gerektua on

    aishah:
    hehehe aduyai… hmm tak pasti, rasanya mcm tak ada jer hehehe

    bumilangit:
    semoga selamat sampai… nk mudah call tabung haji dulu bro, tanya ada perubahan waktu flight tak… aku park gerektua di parkir motorsikal hehehe


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: