3 hari yang panjang…

garu

Aku terlibat dalam satu program sebagai urusetia… Sebenarnya jadual tak la padat sangat, yang buat terasa lama tu sebab malam tido lewat… Huhuhu… Fuuh program ok, mantap dan layan…

Banyak input yang menarik sepanjang tiga hari program… Satu petikan yang menarik dari salah seorang penceramah iaitu:

Tiada tangan dan kuku yang dapat menggaru sebaik tangan dan kuku mu sendiri, maka garulah sendiri…

Ini kalau isteri tau ni confirm dia orang guna alasan ni untuk tak nak tolong garu belakang suami lagi huhuhu 

aduyai…!

10 comments so far

  1. aida on

    kalau tau pun, tetap kena garu jugak belakang hubby. dah itu keje isteri. nanti dia cari tukang garu lain pulak, amacam ? akak jugak yang susah. tp yg selalu mintak garu, akak le. kalau hubby x nak garu, kenalah cari tiang gesel. nak gi mydin beli kayu penggaru lah

  2. nurcahaya on

    hmm…dah tahu seharian ada program ..yg tido lambat 2 kenapa???

  3. gerektua on

    aida:
    hehehe cari tukang garu er… bahaya tu… nampaknya kena la simpan kuku skit baru sedap menggaru hehehe… cari tiang gesel lagi klasik kak dari kayu penggaru hehehe

  4. gerektua on

    nurcahaya:
    biasa la bila berjumpa dengan kengkawan… bknnya boleh tido awal… ada je perkara yang nak dibualkan… teringat kenangan kat dorm hehehe

  5. IEJA on

    dorm ape dlu??papadom..sedap tuh makan dgn kari

  6. gerektua on

    ieja:
    bkn papadom… mamadom…sedah tuh makan dgn ayam goreng madu… huhuhu

  7. oney on

    🙂
    salam gerektua.

    suka ngan ayat tu. hari ni leh buat poster tampal kat mana².

    thnks singgah rumah saya erk.

    salam kenal.

  8. gerektua on

    oney:
    bg yg dh berumahtangga tak digelakkan utk tampal perkataan tu… garu menggaru ni pn salah satu ciri2 nak bermanja huhuhu thanks kerana menjengah blog sy…

  9. zamzam on

    hakhak…garu pon leh jd topik ke…geli ati aku bace…tp aku lom kwin lg.so xde pglamn dlm garu-mggaru org laen ni.hehe

  10. gerektua on

    zamzam:
    walaupun nampak simple tapi yg tersirat amat mendalam… eeer sama la kita,blum ada pengalaman lagi… huhuhu


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: