Nurul Iman Sufia 6 Bulan Sudah…

iman

Lahirmu bak kanvas putih, akan kulukis menjadi karya yang agung!

Hanya pandai lukis orang lidi…

aduyai…!

17 comments so far

  1. Bayan on

    alhamdulillah..corakkan dengan pena iman dan warna ilmu yang bermakna. insyaAllah.

  2. gerektua on

    bayan:
    InsyaAllah doa2kan la juga ye..

  3. buzzybug on

    hihi… lawak je bila tulis hanya pandai lukis orang lidi…

  4. nickmenza on

    cantik nama

  5. isnsuhada on

    anak ker..sy masukkan blog u dlm blog sy key..

  6. gerektua on

    buzzybug:
    hehehe subjek lukisan masa SPM pn dapat 7 hahaha aduyai

  7. gerektua on

    nickmenza:
    terima kasih…

  8. gerektua on

    isnsuhada:
    anak angkat… sy ni bujang lagi… tp blum terlajak apatah lagi lapuk… hehehe… thanks… blog awk apa ye

  9. shafifah on

    Majlis Ilmu Di Masjid Baitul Aman

    Kesemua Majlis Ilmu seperti jadual dibawah ini akan diadakan di Masjid Baitul Aman 102 Jalan Damai di Jalan Ampang, Kuala Lumpur:
    Majlis Bacaan Ratib Al-Haddad serta Syarahan dan Huraiannya setiap Selasa malam Rabu selepas Solat Maghrib
    Hari Sabtu 20 Dec 2008 mulai Solat Maghrib sehingga jam 9:30 malam huraian buku berjudul ‘Nasihat Agama dan Wasiat Iman’
    Hari Ahad 21 Dec 2008 mulai Solat Maghribhuraian buku berjudul ‘Dakwah yang Sempurna dan Peringatan yang Utama’
    http://pondokhabib.wordpress.com

  10. aida on

    baby caper nie/??? gerek ke? tahniah lah !

  11. gerektua on

    aida:
    anak angkat saya…

  12. isnsuhada on

    owh blog sy http://isnsuhada.wordpress.com
    sila2 lah add…hahaha

  13. gerektua on

    isnsuhada:
    pasti add!

  14. ainunlmuaiyanah on

    eh2.. anak ke? sejak bila pula beranak-berangkat ni..?
    heh!
    comel!

  15. gerektua on

    ainun:
    hehehe dh lama dh… tp cari part yg sesuai utk dimasukkan dlm blog… amik dr lahir lagi iaitu 31 may 2008… dlm youtube pn ada hehehe… yap amat comel n pandai bersembang…

  16. nurcahaya on

    uik….ada anak angkat..bior betull…
    angkat anak sapa la pulak nie…

    sekadar angkat pada nama aja atau menjaga sepenuhnya…

    bila pulak dapat sendiri punya…

  17. gerektua on

    nurcahaya:
    nak kata jaga sepenuhnya tu tak la coz keje kan… setiap hari mmg akan tidokan iman, sabtu ahad ada kelapangan akan tido dgn dia… best woo..

    sendiri punya blum sampai seru.. huhuhu


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: