Aku nak muntah…

image072

Opis tingkat 5.
Lif rosak.
Naik tangga.
Aku nak muntah.

aduyai…!

11 comments so far

  1. nurcahaya on

    uikk panjat tangga pun nak muntah…
    ada pape ker..kekeke
    br tingkat 5…
    ok la 2 senaman free…

  2. gerektua on

    nurcahaya:
    hehehe sekali dua ok lagi naik turun… tapi kali ketiga yang agak memualkan kerana baru lepas makan hehehe nampak sgt dh lama tak senaman
    aduyai…!

  3. aida on

    sesekali naik tangga apa salah. baik utk jantung tau! kak aida hari2 naik tangga tgkt 4, x der lif pun. satu hari kdg2 4-5 kali turun naik….

  4. MELOR on

    baru kali ketiga.. belum kali ke empatt…wrock steady..

  5. gerektua on

    aida:
    Mak aih! 3-4 kali tu!!! Fuuh… Ni yang kena senaman ni hehehe

  6. gerektua on

    melor:
    kali ketiga RASA nak muntah..
    kalau kali keempat TERUS muntah la jawabnya
    aduyai…!

  7. azemi musa on

    Baguih apa, (sesekali je bagus.hehe)..teman pun hari2 naik tangga ke ofis.,tp tingkat 2 je.hahaha..terima kasih lawat blog teman..-penhijau

  8. Bayan on

    Arghhh…rasa nak sambung cuti je tengok lif rosak. Hehheheh…hujah bela diri yang baik untuk pergi makan dan tak naik-naik lagi.

  9. gerektua on

    bayan:
    hehehe… mungkin lif tu amik cuti kot… hish sapa yang lulus cuti lif tu tanpa bagitau!

  10. nickmenza on

    belum tingkat 10 lagi🙂

  11. gerektua on

    kalau tingkat 10 jawabnya kena datang awal gi keje, kalau tak confirm punch card merah, amik masa lama utk sampai ke tingkat 10… aduyai…!


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: