Sardin dan ikan bilis…

Lama aku termenung kat kedai makan, tak tau nak makan apa… Yang pasti aku teringin nak makan sardin dan ikan bilis goreng. Yaa… sardin dan ikan bilis goreng pasti mampu membuka selera aku…

img_2438
ikan-bilis-mayang-bawang-lada

Masa sakit ni la mengidam nak makan itu ini lak… Macam budak-budak la plok..

aduyai…!

9 comments so far

  1. peihong on

    masih demam kritikal lagi ke? atau dah makin okay?

  2. gerektua on

    peihong:
    dh makin ok… kena lak end result presentation cun, lagi la cepat ok hehehe

  3. nurcahaya on

    salam gerektua…

    demam ker??

    demam windu kat mak & abah ker???

  4. gerektua on

    nurcahaya:
    hehehe ye jugak tu… awal malam td mak call, parent kurang sihat, batuk coz sana tgh construction so byk habuk dan segala bagai… tp apapn panjatkan doa semoga semuanya dapat melaksanakan ibadah dengan sempurna… InsyaAllah…

  5. lydiarayyan on

    ikan bilis pun sodap

  6. gerektua on

    lydiarayyan:
    peberet woo… tak ada sardin, ikan bilis goreng campur kicap skit… fuuh jemput tambah nasi..

  7. ainunlmuaiyanah on

    kalau ikan bilis betul2 garing n sardin tu pedas amat..
    wah pedasnyerrrr n sedapnye

  8. gerektua on

    ainun:
    pedas? jwbnya berpeluh2 la sy mkn
    hehehe

  9. ieja on

    tumbuk ikan bilis, bawang kecik, cili padi…lumat2
    perah asam limau…
    makan ngn nasik pns2..
    pergh~~ marvellous!!!

    lauk org bujang d tengah bulan. cube jgn x cube. resepi noghori den😉


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: