Quantum of Solace…

007_1
I want you back
I never left

Aksi-aksi mencemaskan di darat, di laut, di udara… Tumbuk menumbuk, tembak menembak, kring kring kring… Handphone berbunyi. James Bond masih lagi bergelut, tak jawab phone, tiba-tiba…

Ya… Ya… Ok ok… Boleh… Tarak hal… Nanti aku call balik…

aduyai…!

10 comments so far

  1. Bayan on

    ni tengok kat rumah ke atau kat pawagam?

  2. gerektua on

    bayan:
    pawagam… itu yang hangin je tu…

  3. alidahlan on

    best ker citer nihh…?? kalau matbond nih mac user aku layan laa…. hehehe… mmg layan broo…. sgt sgt layan….meleleh air liur

  4. gerektua on

    alidahlan:
    semlm aku usha mbp latest, mmg mantapz, cuma kalau nk tunggu 17′ hujung bulan ni baru ada stok… itu yang tanya pendapat kengkawan yg dh guna dulu…

  5. aida on

    selain citer animasi , Kak Aida suka tengok citer James Bond. kalau x berpeluang tgk kat pawagam, tgk DVD kat rumah aje. tp lagi cantik kalau tgk kat pawagam… bergema sound nye…. yg x seronoknya masa tgk citer bond tahun lepas x silap. hubby tidor berdengkor…. apa lagi kena siku lah jawapnya !

  6. gerektua on

    aida:
    hehehe animasi pn layan tp hari tu cadangnya antara dua samada bond or madagascar, tp madagascar lak yg full house… ada masa nk layan madagacar, bolt, igor hehehe

    fuh action gila babas pn blh tertido… hmm penat kot…
    aduyai…

  7. alidahlan on

    ko dah angkat ker? mbp? aku haritu nk angkat mbp gak… tp tader stok… tak tahan sgt.. angkat mb pun boleh laa…

  8. gerektua on

    alidahlan:
    dlm process, now dh recce 2-3 kedai n tanya apa yg dia org blh offer extra gift utk aku hehehe ye la gi mana2 pn harga sama jer, extra gift akan menentukan kedai manakah yang akan terpilih hehehe

  9. haziqahnasirah on

    tengah tunggu Bond kulit hitam pertama.. terbayang macam mana la rupa Puff Diddy jadi Bond.. hmmm..

  10. gerektua on

    haziqahnasirah:
    Puff Diddy ok gak coz ada gaya tp kalau dr sudut lakonan aku lebih suka denzel washington…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: