Jangan Lupa Bawa Toyol…

toyol

Ini bukan tajuk filem baru arahan Ahmad Idham ataupun Pierre Andre apatah lagi Brother Mamat Khalid.

Tajuk di atas ditujukan khas buat bebudak sekolah yang akan mengambil peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia. Semoga anda semua dapat menjawab dengan baik dan jika tak boleh jawab, jangan lupa bawa toyol, dadu dan minum air penerang hati dan segala bagai. Kalau tak boleh jawab jugak, sendiri mau ingat k!!! Sapa suruh tak belajar awal-awal!!!

spm

Fuh dengorkan cara nasihat tu macam bagus je aku ni, padahal SPM aku pun hampeh…

aduyai…!

6 comments so far

  1. Bayan on

    Gambar toyol kat atas pun macam cedera parah pecah otak fikirkan jawapan. Hahaha. Toyol lupa nak study bab tu.

    Teringat masa exam dulu. Ada cerita. Banyak. Dugaan. UPSR, PMR, SPM, STPM, Exam Univ. Hmmm…

    Selamat menempuh exam pada mereka yang terlibat. Hadapi dengan tenang.

  2. gerektua on

    bayan:
    aik mcm ada pengalaman bawa toyol je…
    hehehe

  3. budak kampung on

    di kala ini.. toyol² sedang bekerja keras membantu tuan² mereka..
    hahaha [gelak samapi kuar air mata]
    jujur la, baru berkat keputusan itu..

  4. gerektua on

    budak kampung:
    hehehe

  5. aida on

    Aku x rasa ambik SPM pun…. Anak dara aku tengah pecah kepala exam. 11 subject nak ambik….. semoga dia berjaya di atas segala usaha selama nie. AMIN….

  6. gerektua on

    aida:
    InsyaAllah kak… semoga anak akak berjaya mendapat keputusan yg cemerlang!!! amin…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: